Groot denken, klein beginnen

Samenwerkingsproject

De vier schoolbesturen in Drachten bundelen hun krachten en werken samen aan een kansrijke toekomst; voor leerlingen en medewerkers. Hierbij hebben ze oog voor talentontwikkeling, binnen een veilige en professionele scholengemeenschap. Het project draagt de naam: Samen Kansrijk.

Ketenpartners

Naast afstemming over het onderwijs is de samenwerking met de ketenpartners een belangrijk onderdeel van het project Samen Kansrijk. We willen efficiënt samenwerken met andere betrokken hulpverleners, zodat de zorg en ondersteuning op school en thuis goed op elkaar zijn afgestemd.

Samen de schouders eronder

Het project Samen Kansrijk startte in 2016. Sindsdien hebben we meerder fasen doorlopen. Hierbij maken we gebruik van de ideeën van onze leerkrachten en medewerkers. Door gefaseerd samen te gaan werken en door samen onze visie te bepalen, zetten we samen onze schouders eronder.

Werkgroepen

Medewerkers en leerkrachten leveren een actieve bijdrage aan de verschillende werkgroepen. Onder ‘Onderwijs en Organisatie’ vallen bijvoorbeeld de werkgroepen onderwijs en kwaliteit, communicatie en de scholenfusies. De werkgroepen onder ‘Huisvesting en Bouw’ houden zich bezig met het programma van eisen, de selectie van de architect en het ontwerp en de bouw van het nieuwe schoolgebouw.

Wij beantwoorden graag al uw vragen

Heeft u een vraag over het project Samen Kansrijk? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Laat het ons weten. Vul hier uw contactgegevens en uw vraag in. Wij nemen dan snel contact met u op.